STOMPETOREN 35+ - Hoewel 35+ kaas (of Light kaas) nog steeds een negatief imago heeft, winnen de Stompetoren 35+ kazen al jaren achtereen aan populariteit. Door de speciale rijping blijven de kazen mooi smeuïg en worden ze niet hard en droog, zoals je zou verwachten bij light kaas. Ook de 35+ kazen zijn verkrijgbaar in alle leeftijden. Daarnaast hebben we ook een variant met komijn en een variant met tuinkruiden beschikbaar.
STOMPETOREN 48+ - De Stompetoren 48+ kazen staan bekend om hun volle smaak en smedigheid. Niet voor niets is de slogan dan ook: ‘Kaas waar je voor terugkomt’. De kazen bevatten daarnaast ook een stuk minder zout dan in vergelijkbare 48+ kazen. De volvette kazen zijn verkrijgbaar in de leeftijden van jong t/m extra oud.
STOMPETOREN KOMIJNEKAAS - Er zijn ook een aantal Stompetoren kaasspecialiteiten beschikbaar. Dit betreft onder andere komijnekazen. De mooie volle smaak van de kaas in combinatie met de nootachtige smaak zorgen voor een heerlijke smaakbeleving. De komijnekazen zijn verkrijgbaar in alle leeftijden. Tenslotte hebben we ook een speciale variant met minder zout laten ontwikkelen. Hoewel de Stompetoren kazen sowieso al weinig zout bevatten, bevat deze speciale variant tot wel 20 procent minder zout. Deze kazen rijpen circa twee maanden totdat ze de precies juiste smaak hebben. Zoutarm, maar rijk van smaak.

BOERENKAAS - Boerenkaas is Nederlandse kaas die grotendeels met de hand is gemaakt van rauwe melk. De benaming is sinds 2007 door de Europese Unie beschermd als gegarandeerde traditionele specialiteit. Alleen Nederlandse kaas die volgens traditionele en gecontroleerde bereidingswijze op een kaasboerderij bereid is, mag als boerenkaas worden verkocht. (bron: Wikipedia)